• bann01.jpg
  • bann02.jpg

Realizacja projektu „Modernizacja kształcenia zawodowego w Powiecie Świebodzińskim”

gastronomia projektPo długiej przerwie spowodowanej pandemią Covid-19 ruszyły kolejne zajęcia w projekcie „Modernizacja kształcenia zawodowego w Powiecie Świebodzińskim”. Z zachowaniem bezpieczeństwa sanitarnego uczniowie klas II w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych wraz z opiekunami p. Janiną Burdz, p. Joanną Giecołd i p. Maciejem Wyjatkiem wzięli udział w warsztatach „Slow Food”, które odbyły się 14 i 15 września 2020 roku na terenie Lubuskiego Ośrodka Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych w Kalsku.

Warsztaty okazały się świetną przygodą gastronomiczną łączącą wiedzę teoretyczną z praktyką, a ich efektem były przygotowane potrawy.

(so/aa)

edu portal

wybierz studia

Partnerzy PZS

Klaster TSL

tsl

SZKOŁA MARZEŃ

Współpraca PZS